Lisansüstü Seminer Sunumları Gerçekleştirildi

2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı Lisansüstü seminerleri 11.06.2024 tarihinde Bahçe Bitkileri Bölümü öğretim elemanları, lisansüstü ve lisans öğrencilerinin katılımıyla Bölüm başkanımız Prof. Dr. Sayın Demet DEMİROĞLU’nun moderatörlüğünde gerçekleştirildi. Seminerler kapsamında Doç. Dr. Faika YARALI KARAKAN’ın danışmanlığını yürüttüğü yüksek lisans öğrencisi Yaren ÖZTÜRK “Ön Uygulamaların Ginogenetik Haploid Uyartımına Etkisi”, Doç. Dr. Meryem KUZUCU’nun danışmanlığını yürüttüğü yüksek lisans öğrencisi Ahmet SELLİ “Organik Gübreler ve Önemi”,  Dr. Öğr. Üyesi Serdar TÜRKER’in danışmanlığını yürüttüğü yüksek lisans öğrencisi Yunus GÜNEŞ “Meyve Ağaçlarında Biyokimyasal Yapılar ve Bunlar Üzerine Etki Eden Faktörler”, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet KOÇ'un danışmanlığını yürüttüğü yüksek lisans öğrencisi Özlem KOYUNCU ise “Üzüm Çeşitlerinin Ampelografik Özelliklerinin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler” başlıklı seminerlerini sundular.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024