Fakültemizde Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

23.11.2023 Tarihinde Fakültemiz toplantı salonunda, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa DEDE başkanlığında Ziraat Fakültesi Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya dekan yardımcımız Doç. Dr. Faika YARALI KARAKAN, Kilis İli Organik Zeytin Üyeleri Birliği genel müdürü Zir. Yük. Müh. Sinan ŞAHİNALP, Kilis İli Sebze Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet CANARSLAN, Kilis İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Şube Müdür V.Zir. Yük. Müh.Alaiddin APALAK ve Ziraat Fakültesi Danışma Kurulu öğrenci temsilcisi Murat ÖZTÜRK katıldı.

Dekanımız Prof. Dr. Mustafa DEDE’nin açılış konuşmalarının ardından başlayan toplantıda, fakültemizde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verilerek Danışma Kurulu Üyelerinin görüş ve önerileri dinlendi. Toplantı sonunda üyeler mensubu bulundukları kurum ve kuruluşlar adına Fakültemize destek vereceklerini ifade ettiler.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024